Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Szeresdmagad Blog

Útmutató a szexi karácsonyhoz

2021.11.17 22:55




Szexi karácsony?! Csak rajtad múlik, hogy a mennyekbe repüljetek.

Az ünnepi időszak arról szól, hogy adunk és kapunk, majd ismét adunk és kapunk még valamit. És itt most nem csak a karácsonyi vidámságra gondolunk. Ez egy olyan ünnep, amikor viszonylag sok időt töltünk a családunkkal, a barátainkkal, hogy megmutassuk, mennyire szeretjük őket. Ugyan ez vonatkozik életed legfontosabb emberére is, a párodra.

Az örömszerzés néha a legnagyobb ajándék az összes közül, és erre aligha akad olyan megfelelő alkalom, mint a karácsony. Ilyenkor előtör belőlünk a hedonizmus. Eszünk, iszunk, mulatunk, amennyit csak akarunk, miért is ne kevernénk bele egy kis pikáns erotikát?

Egy szexi ajándék azonban nem kis fejtörést okozhat. Kezdve azzal, hogy a diszkréten becsomagolt dildó ne kerüljön még véletlenül se a családi fa alá, egészen addig, hogy hogyan és hol végezzünk el egy izgalmas, de gyors menetet a karácsonyi buli előtt. Ha azonban felvértezed magad egy jó tervvel, biztosan jól sül el a dolog.

Segítségképp a Szeresdmagad-nál összedugtuk a fejünket, hogy kitaláljuk a tökéletes útmutatót a karácsonyi varázslat előkészítéséhez.

Először is, miért érdemes ajándékozni idén szexjátékokat...

Szexi karácsony? Vajon jó ötlet?

Karácsonykor nem kis fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg a párunkat. Vajon valami praktikus ajándéknak örülne vagy valami szórakoztatónak? Mi tetszenek neki? Egyáltalán használná?

Egy szexjáték ajándékozása kissé furcsának vagy tabunak tűnhet, de ha a testi örömök fontosságára gondolunk, akkor ez teljesen logikusnak tűnik.  

Ha egy szexjátékot adsz a párodnak, azzal azt fejezed ki, hogy az ő örömét és szexuális kielégülését helyezed előtérbe.

Rengeteg előnye van szexnek és a szexjátékoknak. Az egyik ilyen előny a stresszoldás, karácsony idején pedig ebből van bőven. Segíthet abban is, hogy növelje a libidót, hogy garantáltan elérjétek a csúcspontot, és jobban összehangoljátok a testeteket. Mégis, ki ne örülne egy ilyen kis meglepinek?

Arról már nem is beszélve, hogy kétségtelenül kapsz te is egy ’falatot’ a karácsonyi pudingból, amikor együtt használjátok az új játékot. Ajándék tőlem, neked, nekem….valahogy így.

Hagyd az unalmas zoknikat, pulcsikat és kütyüket, és merj merészebb lenni!

Oké! De milyen szexjátékot ajándékozz karácsonyra?

A legjobb módja annak, hogy megtudd, minek örülne a szerencsés ajándékozott, ha beszéltek róla. Nem kell elárulnod a konkrét terved és elrontani a meglepetést, de a kötetlen szexről való csevegés általában megteszi a hatást.

Kérdezz rá, milyen stimulációt élvez a legjobban, vagy mit próbálna ki szívesen, esetleg, hogy van-e már valamilyen titkos kis barátja. Ha úgy érzed, hogy a párod nincs feldobódva az ötlettől és kínosnak érzi a beszélgetést, érdemes újra gondolni a tervet. Ilyenkor kezdésnek jó ajándék lehet egy masszázsolaj vagy egy erotikus társasjáték is. Fontos, hogy olyan ajándékot válassz, ami nem hozza kellemetlen helyzetbe a párodat semmilyen tekintetben.

Miután felmérted a terepet, itt az ideje, hogy bevásárolj a valaha volt legszexibb karácsonyhoz.

A szeresdmagad.hu webshopban minden erotikus kiegészítőt megtalálsz, amit csak el tudsz képzelni. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre is, mert hétről-hétre újabb meglepetésekkel és akciókkal kedveskedünk nektek.

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu