Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Szeresdmagad Blog

Bevezetés az anális örömökbe

2022.11.25 12:04
Bevezetés az anális örömökbe

Úgy érzi érdekli az anális örömök világa, de vannak kétségei? Kipróbálna új dolgokat, de a gátlásai nem engedik? Erősebbek a félelmei, mint a vágy, ami folyton felhozza ezt a témát? 

Akkor tartson velünk ebben az írásunkban, segítünk eloszlatni a felmerülő félelmeket, aggályokat és gátlásokat, hogy felszabadultan, boldogan, örömben és biztonságban megélhesse az anális gyönyör minden rejtett és eddig ismeretlen csodáját!

Hogyan fogjunk hozzá az első anális együttléthez? 

Az első és talán a legfontosabb, hogy döntse el mit szeretne. Egyedül kísérletezne az elején, vagy a párjával térképezné fel a még ismeretlen terepet?

Ha ez megvan akkor indulhat az izgalmas utazás! 

Legyen türelmes, ne kapkodjon, adjon időt magának és a partnerének! 

Sok nő azért utasítja el az anális közösülést, mert tisztátalannak tartja, vagy éppen azért, mert a szűk végbélnyílás miatt fájdalmat jelent számára, illetve fizikailag apró sérülést okozhat. Ezek a félelmek természetesen nem alaptalanok. Az anális közösülés előtt gyakran alkalmazzák az anilinguszt, azaz a végbél és környéke szájjal és nyelvvel történő izgatását, mert így könnyebbé válik a behatolás.

A másik eljárás a könnyebb behatolás érdekében a megfelelő síkosító szerek használata. Az anális szexet kedvelők abban látják az aktus különlegességét, hogy a végbélnyílás szűkebb, mint a vagina, és ezért intenzívebb szexuális érzést nyújt. Az ejakulációt követően a szoros végbélből nem csúszik ki a lankadó hímvessző, így hosszabb ideig tarthat maga az aktus is.

Ha az anális szex mellett dönt egy pár, a behatolást először síkosított ujjal érdemes végezni, majd ha az ánusz kellően kitágult, akkor ajánlatos csak a hímvesszővel is behatolni, vagy ha egyedül kísérletezünk, akkor a gyönyörszerző eszközzel

Figyeljen a higéniára és a teste épségére!

A végbél alapos kimosása és tisztítása (akár beöntés útján is) ellenére sem kerülhető el teljes mértékig, hogy az anális közösüléskor bizonyos baktériumok, és egyéb nem kívánatos anyagok a hímvesszőre kerüljenek. Ezért aranyszabály, hogy anális közösülést követően ne történjen vaginális közösülés, illetve felláció, vagyis ne kerüljön a férfi nemi szerve a partnere hüvelyébe és szájába.

A nem megfelelő tempójú és előjátékkal nem megfelelően egybekötött anális közösülés alkalmával a durva behatolás felsértheti a végbélzáró izmot, ezáltal akár bélnyálkahártya sérülést, mikrosérüléseket és bevérzést okozhat. Ezek elkerülése érdekében az anális szexnél a védekezésben nélkülözhetetlen a megfelelő gumióvszer, valamint síkosító anyagok használata. 

Vetkőzze le gátlásait! 

Bár az anális szex már nem olyan tabutéma, mint évvel ezelőtt, még mindig sok nő zárkózik el tőle. Ez elsősorban amiatt van, mert nincsenek tisztában a megfelelő, élvezetes kivitelezésével és azzal, hogy ezt csak olyan partnerrel lehet csinálni, akiben feltétel nélkül megbíznak. Az anális szex ugyanis nemcsak az együttlét egy különleges módja, hanem egy fontos bizalmi kérdés is. Ez egy olyan intim része a szexnek, amit akárkinek nem engednek meg a nők.

A szex bármilyen formája, így az anális szex is egy tanulási folyamat, egyáltalán nem szégyellni való dolog megismerni a saját vágyainkat és képességeinket. Aki az análszexet (is) választja, szíve joga. Ez az Ön döntése és a partneré, Önökről szól és csakis Önökre tartozik!

És ne feledje, csak akkor csináljon bármit is, ha valóban vágyik rá, ha meggondolta magát mondjon nyugodtan nemet, ezzel megkímélheti magát a negatív élményektől! 

Mire figyeljünk anális aktus előtt, hogyan készüljünk fel rá? 

Figyeljünk oda a táplálkozásra. A fogadó fél igyekezzen az aktus előtt keveset enni, hogy a belei ne legyenek tele, illetve kerülje az olyan fűszeres, csípős, tejtermékekből készült ételeket, amelyek hasmenést okozhatnak.

Elengedhetetlen a  higiénia. A tisztálkodás a végbélnyílás, illetve a végbél alsó területeire terjedjen ki. Ehhez irrigátort vagy beöntőpumpát érdemes használni.

Használjanak síkosítót. A legjobbak a vízalapúak, amelyek nem károsítják az óvszer anyagát.

Fontos a fokozatos tágítás. Nem szabad ajtóstul rontani a házba. Mielőtt az aktív fél behatolna a péniszével, előtte ujjal, kisebb vibrátorral, esetleg análtágítóval érdemes felkészíteni a végbél záróizmait az anális együttlétre. Így csökkenthető és elkerülhető a fájdalom a behatolás során. 

A fogadó fél irányítson. Óvatosan történjen a behatolás. Az aktív fél folyamatosan figyeljen a fogadó fél jeleire, kommunikációjára, és aszerint folytassa vagy tartson egy kis pihenőt.

Ha hasznos volt a cikk, akkor kövessen minket Facebook-on és Instagram-on is, valamint nézzen körül webáruházunkban, ahol minden fontos és hasznos dolgot, kelléket és kiegészítőt megtalálhat, akár az anális együttlétekhez, de bármilyen más témához kapcsolódó gyönyörszerzéshez is!

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu