Új jelszó kérése
Explicit tartalom Csak 18 éven felülieknek!

Vibrátorok


Szex Shopunk-ban több száz, különféle tulajdonsággal bíró vibrátor közül választhatja ki az önnek szimpatikus példányt. A könnyebb választás érdekében az alábbi, általunk legfontosabbnak ítélt kategóriák közül választhat. A kategóriába való belépés után a baloldalt található szűrő segítségével tudja szűkítni a megjelenő vibrátorok listáját, amenniyben ez szükséges.
Jó vibrátort választani nem könnyű feladat, ebben a kategóriában van a legtöbb modell, amik azonos funkciójúnak tűnnek, persze az igazság az hogy rengeteg eltérés van egy-egy vibrátor között, pl. külső, vagy belső (hüvelyi) használatra lettek tervezve, esetleg kifejezetten anál örömökre, azon belül is férfiaknak, szóval először is azt érdemes tisztázni, mire is akarjuk használni, vagy hogy milyen fő tulajdonsága legyen a vibrátornak: vízálló, akkumulátoros, távirányítós, tapadókorongos... és ez alapján kategóriát választani, ezután baloldalt, ha szükséges, színre, anyagra, méretre szűrhető a választék.
Itt egy pillanatra érdemes megállni, és elképzelni a terméket a mérete alapján, amibe azt is számolják bele hogy például a termék teljes hossza, nem mindig áll arányban a használati hosszal. Ennél a résznél érdemes a mérete alapján papírra lerajzolni a vibrátor körvonalait, elképzelni azt fizikai testként.
A végére hagytuk a vibrátor minőségét, itt könnyű két felé szedni a dolgot, vannak a márkás termékek, és a valódi márka nélküli eszközök. Ez utóbbiakat gyakran nehéz megkülönböztetni a jobb minőségű, márkás holmiktól, ehhez úgy tudtunk segítséget adni, hogy azon termékeknél ahol indokoltnak láttuk, feltüntettük annak gyártóját/márkáját a termék adatlapján. Gyakorlatilag ezzel két felé szedtük a választékot, egy általános és az általunk különösen ajánlott választékra. Ezen utóbbi termékeknél alig van probléma a minőséggel, esztétikus a csomagolásuk, bőrbarát anyagokból készülnek. Ezen jellemzők valamelyike az összes termékünkre is érvényes, de mindhárom jellemzően csak a márkásokra.

Természetesen itt kapcsolódik is a következő probléma, az ár. A márkás termékek ára 5-6 ezer forinttól akár 50 ezer forintig is felkúszik, általában az ár emelkedése tükrözi is a termék tudását, minőségét, és ez valamilyen mértékben lefelé is igaz, azaz a 2-5 ezres kategóriában már több kompromisszum szükséges (zajosabb működés, kevésbé jó tapintású anyag, nehezebben záródó elemfedél stb). Ezért itt is alapos megfontolást igényel a döntés, pl. ha biztosan tudjuk hogy egy vibrátor beválik, akkor érdemes a drágábbat választani, vagy a másik véglet: első vibrátornak lehet nem a legbonyolultabb működésűt kell választani. Egyébként a vibrátor pont olyan mint bármi fogyasztási cikk, az azoknál szerzett ár-érték tapasztalat itt is segítséget tud nyújtani.


Hogy konkrét javaslatot is tegyünk mi a Bswish, Fun Factory, We-Vibe, Vibe Therapy, Lelo gyártókat ajánljuk a klasszikus választékból, a masszírozógépek közül pedig a Fairy családot,


Reméljük sikerült némi segítséget nyújtanunk a jó döntéshez.

Szeresdmagad.hu