Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

A szeresdmagad.hu-ról

A Szeresdmagad.hu 2008-ban nyitotta meg virtuális kapuit. Álmunk, egy olyan, valóban minőségi online szexshop létrehozása volt, amely diszkrécióban és megbízhatóságában is kiemelkedik a piacon lévő számtalan hasonló jellegű webshop közül. A Szeresdmagad.hu 100%-ban magyar tulajdonban lévő webáruház, a hazai erotikus termékek piacán betöltött meghatározó szerepe ellenére a mai napig családi irányítás alatt működik.

Ha először kattint weboldalaunkra szeretnénk biztosítani önt arról, hogy jó helyen jár. Ezt már tudják akik bizalmat szavaztak nekünk, legalábbis a vásárlóink értékelései ezt tükrözik vissza. Meg lehet őket tekinteni, ha az oldal bal oldalán lévő narancssárga fülecskét kinyitják, és rákattintanak a vélemények darabszámos szövegére. Megtisztelő számunkra, hogy a Vásárlóink milyen erős közösséget alkotnak, ezért is hoztuk létre számukra a Szeresdmagad Klubbot.

Ne stresszeljen azon, hogy online szexshopban vásárol! Ezt megtesszük mi ön helyett, hiszen pontosan tudjuk, hogy mekkora felelősségünk van azzal kapcsolatban, hogy olyan minőségű termékeket juttassunk el az ön hálószobájába, amelyek beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Ezért a kezdetektől fogva kiemelt hangsúlyt fektetünk a széles választékra, a forgalmazott termékek minőségére és hogy jellemzőiket korrekt, sokszor valódi tapasztalatokra alapuló leírásokban tüntessük fel.

Az elvárás, amit saját magunk felé támasztunk, hogy webshopunk olyan színvonalú diszkréciót és minőséget nyújtson, amilyen webáruházban mi is szívesen vásárolnánk.

Szeresdmagad.hu

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu