Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Szeresdmagad Klub – Hűségpont program

Sok webáruház kínál a törzsvásárlóinak különböző extra kedvezményeket, az egyik legelterjedtebb megoldás a vásárlások alkalmával gyűjthető, majd a további rendelések során levásárolható hűségpontok rendszere.

Tapasztalatunk szerint sok esetben a gyűjtögetés csalódással végződik, mert menet közben kiderül, hogy igazából minimális a megszerezhető kedvezmény valódi mértéke. Jól hangzó marketingszövegek hatására regisztrálunk és vásárolunk az adott webshopban, majd jön a feketeleves.

„Ja, hogy a hűségpontjaim csak ennyit érnek?”

Az sem ritka, hogy különböző, esetenként kellemetlen kompromisszumot igénylő feltételekhez kötik a webshopok a hűségpontok gyűjtését és beváltását. Meghatározott minimum vásárlási érték, rendeléskor az akciós termékek után nem jár pont, vagy nem lehet akciós termék vásárlásakor beváltani, a rendelés végösszegének csak bizonyos százalékát fizethetjük hűségpontokkal… Ismerős?

Nálunk más a felfogás. Egy könnyen átlátható és valódi értékekkel bíró hűségpont programmal szerettük volna meghálálni visszatérő vásárlóink bizalmát, ezért hoztuk létre a Szeresdmagad Klubbot.


De rá is térünk a lényegre!


Bemutatjuk, hogy egy egyszerű és gyors regisztráció után milyen konkrét, akár azonnal igénybe vehető kedvezményekben és előnyökben részesülnek a Klubtagok. Ha még nem regisztrált, IDE kattintva 1-2 perc alatt megteheti.

 • A Szeresdmagad Klubba történő belépést (regisztráció) követően, azonnal Jóváírunk Önnek 500 Ft értékű Hűségpontot, amit akár azonnal le is vásárolhat. Senki nem szereti, ha üres az „új pénztárcája”. :)
 • Minden vásárlását hűségpontokkal jutalmazzuk! Hűségpont programunk rendkívül egyszerű. Amennyiben a Szeresdmagad.hu oldalon vásárol, hűségpontokat kap. Összegyűjtött pontjait, azok jóváírása után áruházunkban levásárolhatóak. 


Szeresdmagad Klub
Szeresdmagad Klub


Vásárláskor:

Minden Szeresdmagad Klubtag (regisztrált vásárló) hűségpontot kap a vásárlásai után. Normál árú (nem akciós) termékek esetében minden 20 Ft után 1 Hűségpontot szerez, tehát a vásárlás értékének 5%-át automatikusan jóváírjuk a pontgyűjtő egyenlegén! Az akciós termékek esetén ez az érték 2%.

Fizetéskor:

Amennyiben úgy dönt hogy hűségpontjait beszámíttatja a kasszánál új rendelésébe, úgy mi hűségpontonként 1 Ft-ot vonunk le a fizetendő végösszegből.

Üzletünk fenntartja a jogot, hogy az átváltási arányokat előzetes értesítés nélkül bármely irányba
megváltoztassa! (Nem volt még rá példa az elmúlt években)


Jellemzően minden hónapban tartunk legalább egy 3X-os, sőt, esetenként 5X-ös, 4-7 napon keresztül tartó Hűségpont akciót! Ebben az időszakban a megrendelt termékek után járó pontok megtöbbszöröződnek.
A Szeresdmagad Klubtagoknak rendszeresen küldünk exkluzív, kizárólag a részükre szóló kedvezményes kuponokat és egyéb egyedi ajánlatokat! Amennyiben még nem tette meg, megéri feliratkoznia hírlevelünkre is! A feliratkozáshoz kattintson IDE!


Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan működik Szeresdmagad Klub Hűségpont program?

2. Hogyan tudom levásárolni összegyűjtött pontjaimat?

3. Vannak megkötések a Hűségpontok beváltásakor?

4. Jár-e pont, ha hűségpontokat is beszámoltatok a vásárlásba?

5. Általános hűségprogram szabályok


1. Hogyan működik Szeresdmagad Klub Hűségpont program?

Rendelése leadásakor a rendszer automatikusan kiszámolja a vásárlása után járó hűségpontokat. Ezek a pontok azonnal még nem lesznek levásárolhatók, csak azután hogy rendszerünkben a rendelés teljesített státuszt kap. Ez általában a rendeléstől számított 5 -7 munkanap elteltével várható. A megszerzett pontokat két évig (730 nap a lejárati idő) bármikor levásárolhatja ha így rendelkezik új rendelés leadásakor. Aktuális egyenlegét bármikor szabadon megnézheti ha belép oldalunkon a felhasználói fiókjába.


2. Hogyan tudom levásárolni összegyűjtött pontjaimat?

Ezt igen egyszerűen megteheti, ha vásárlása befejezésekor a kasszánál, a fizetési mód kiválasztása alatt bepipálja a "pontok levásárlása" felirat mellett lévő jelölőnégyzetet. 


3. Vannak-e megkötések a Hűségpontok beváltásakor?

Szinte nincs semmilyen megkötés, ráadásul a kedvezmények jellemzően összevonhatóak!

 • A megvásárolni kívánt termékek értéke akár 100%-ban fizethető Hűségpontokkal is
 • Ön dönti el, hogy hűségpontjaiból mennyit szeretne egy vásárlás alkalmával felhasználni
 • Hűségpontjait akár akciós termék vásárlása esetén is beválthatja
 • Nincs minimum rendelési érték a pontok felhasználásánál
 • Hírlevelünkben rendszeresen küldünk kedvezményes vásárlásra jogosító kuponkódot, amely beváltása mellet akár a meglévő hűségpontjai értékével is tudja csökkenteni megrendelésének végösszegét.

4. Jár-e pont, ha hűségpontokat is beszámoltatok a vásárlásba?

Igen! A Szeresdmagad Klubtagok minden vásárlásuk után Hűségpontot kapnak, abban az esetben is, ha pontot használnak fel a rendelés során.  


5. Általános hűségprogram szabályok

 • Hűségpontok kizárólag a Szeresdmagad.hu webáruházban regisztrált vásárlók számára adhatók
 • Hűségpontokat kizárólag a Szeresdmagad.hu webáruházban történő interneten leadott megrendelésével gyűjthet és/vagy válthat be
 • A Hűségpontok vissza nem téríthetőek, és a vásárlók között sem cserélhetőek
 • A Hűségpontok semmilyen körülmények között nem cserélhetőek és válthatóak be készpénzre
 • A pontok számításakor kérjük vegye figyelembe, hogy a szállítási költség után nem járnak hűségpontok, illetve annak kifizetésére nem is válthatók be
argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu