Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Szeresdmagad Blog

Az egyedülálló férfiak szexuális öngondoskodása - útmutató

2021.11.17 22:55




Az életük minden tekintetben felpörgött. A munka, a hobbik, a testmozgás, a család és egyéb elfoglaltságok mellett az egyedülálló férfiaknál könnyen megeshet, hogy a teendők listájának aljára csúszik a ’vigyázzak a szexuális életemre’ doboz.

Lehet, hogy most életed egy olyan szakaszát éled, amibe egy partner nem fér bele, ez rendben van. Ugyanakkor a szexuális öngondoskodás legalább olyan fontos a boldogságodhoz és az egészséged megtartásához, mint a levegővétel, az evés, a mozgás vagy a megfelelő higiénia.

Foglalkozz magaddal! Kezdj el olvasni egy szexi újságot, szerezz be magadnak pár örömszerző játékot, vagy gyakrabban kényeztesd a legnemesebb testrészed a klasszikus módon!

Bárhogyan is döntesz, szánj magadra én-időt. Ehhez adunk most cikkünkben pár izgalmas tippet.

1| Kísérletezz

Egyedülállónak lenni nagyszerű alkalom arra, hogy megtudd, mi húz fel igazán anélkül, hogy nyomást gyakorolnál a partneredre. Bár biztosan tudod, mik kapcsolnak be, amikor egyedül vagy a saját vágyaid szerint kísérletezhetsz. Próbálj ki különböző maszturbációs technikákat, haladj gyorsabban vagy lassabban, gyakorold az orgazmus elhúzását, vagy játssz a hőmérséklettel. Ha például még sosem próbáltál behatolni egy férfi maszturbátorba, tedd meg most! Majdnem olyan lesz, mint az igazi.

2| Töltsd fel a fehérneműs fiókod

Legyen szó egy fecskéről, egy boxerről, vagy valami sokkalta izgalmasabb alsóneműről, mi hisszük, hogy az ’alsó’ teszi a férfit. A szexi női fehérneműk biztosan felizgatnak téged is, de vajon milyen hatást váltana ki belőled egy olyan alsó, amiben szuper kívánatosnak tűnik a fegyvered? Egy vadító fehérnemű viselése a gyors győzelem, a magabiztosság és a szexuális öngondoskodás egyik legegyszerűbb eszköze. Egy hálóban vagy szaténban elképesztően jól néz ki a csomagod és sokkal gyakrabban lesz kedved az örömszerzéshez. Így az új és szexi férfi fehérneműkbe való befektetés egyáltalán nem felesleges kiadás. Később pedig, ha párba állsz valakivel, te is megmutathatod a macsós éned.

3| Kezdj el olvasgatni

Felejtsd el a régi szexújságokat, amiket fiatalon a haverokkal nézegettetek titokban. Ha valóban fel szeretnéd fejleszteni a hálószobai készségeidet, minőségi és a mai kornak megfelelő tartalmakat érdemes olvasgatnod. Akár a jobb önkielégítés érdekel, akár egy partner kedvéért szeretnél jobb lenni az ágyban, a jó szexuális útmutatókból mindig tanulhatsz valami újat. És természetesen ezekből a szexuális tanácsokból a Szeresdmagad.hu blogján is bőven találsz csemegézni valót.

4| Készülj fel

Ismered a régi mondást: „soha nem lehetsz túl felkészült”. Nos, ez sohasem igazabb, mint amikor a szexről van szó. Cseréld le az elavult óvszereket, amelyek az éjjeliszekrény hátulján porosodnak vadonatújra. Meg fogsz lepődni a mai választékon! Az ultravékony, ízesített, bordázott vagy latexmentes változatok mellett a My Size márka például 10 méretben 45-72 mm vastagság között kínál kényelmes és passzentos óvszereket a biztonságos együttléthez. Ha pedig ki szeretnéd maxolni a szexuális készleteid, szerezz be pár síkosítót, hogy további pontokat szerezz majd a jövőbeni partnerednél.  

5| Vedd kézbe a távirányítót

A saját orgazmusod kapitányaként te vagy a felelős a tűzijátékért. Egyszerűen kenj be síkosítóval egy tetszőleges péniszvibátort, helyezd működésbe, és tartsa kéznél a távirányítót.

Szeresd magad!

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu