Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Szeresdmagad Blog

5 erotikus ajándék, aminek mindenki örül

2021.11.17 22:55



Az ajándékozás fantasztikus dolog. Akár adunk, akár kapunk, egy meglepetéstől csillogó szempárnál aligha akad jobb érzés. Kivéve, ha a diszkrét csomagolás alatt egy erotikus ajándék lapul, ami különleges szórakozás lehetőségét kínálja.

Készülj egy különleges alkalomra olyan ajándékkal, ami nem csak kuncogást vált ki a másik félből, de egy közös és izgalmakkal teli kalandot tartogat számotokra a hálószobában!

Íme tehát 5 olyan erotikus ajándék nemtől függetlenül, aminek szerintünk mindenki örülni fog!

Pretty Love Candice akkumulátoros vibrátor

A Pretty Love Candice maga a megtestesült rózsaszín mennyország. Kecses, kis méretű, de épp kézre eső realisztikus játékszer, amivel a hölgyek minden intim részét könnyen izgalomba lehet hozni. A vibrátor teste kifejezetten hajlékony, redőzött felszíne puha, így teljesen testbarát. Mély tónusú vibrációs motorja garantáltan eljuttatja a csúcsra a használóját.

  • Erős csendes vibráció.
  • 100% vízálló.
  • 30 különféle rezgésprogram.
  • A játékszerhez egy tárolótasak is található a csomagban, hogy az avatatlan szemek elől jól elrejthető legyen.

Exotiq masszázs gyertya (vanília-borostyán - 200 gramm).

Az együttlét lehet gyors, szenvedélyes, rövid, hosszú és végtelenül érzéki. Ez utóbbi pillanatot tudjátok fokozni a vanília és a borostyán illatával átitatott prémium minőségű masszázsolajjal, ami valóban különlegessé teszi a meghitt pillanatokat.

A masszázsolaj kanócát gyújtsátok, majd várjátok meg, amíg az olaj felolvad. A porcelán csészének köszönhetően sokkal kisebb hőmérsékleten olvad a gyertya a hagyományos masszázsolajoknál, ezért cseppet sem veszélyes a használata. Csorgassátok az olajat érzékien a bőrre, de a tenyeretekbe dörzsölve is megmasszírozhatjátok egymást az ellazuláshoz.  

  • Olvadási idő: 15-20 perc
  • Égési idő: 34-36 óra
  • Bőrápoló hatás.

Sex Hunting 2. Erotikus társasjáték ajándékkal

Mit szólnál egy olyan ajándékhoz, amiben például bekötött szemmel kellene gyümölcsöket ’vadászni’ kedvesed meztelen testén?

A Sex Hunting, azaz a Szexvadászat felnőtt társasjátékban két főszereplő van: a vad és a vadász. A játék lényege, hogy a vadász rafinált taktikákkal minél több erotikus feladatot tartalmazó kártya húzására bírja rá a menekülő felet. Így vagy úgy, de ez a játék lepedőgyűrögetéssel végződik. Ezzel a játékkal izgalmasabbá és hosszabbá tehetitek a mindennapi együttléteket is, így sosem alszik ki a láng, ami összetartja a kapcsolatot.

Taboom Luxury szemmaszk

Mindent a szemnek, semmit a kéznek. Ja, nem is. Pont fordítva gondoljuk. Ha csak most ismerkedtek a BDSM szerepjátékok világával, kezdőként tökéletes választás a Taboom Luxury szemmaszk, amiben a viselője teljesen átadhatja magát a meglepetések izgalmának. Ez a szemmaszk az átlagosnál sokkal jobb minőségű, bőszerű, elegáns bordó színét pedig aranyszínű szerelvények díszítik.

Pretty Love Body Wand akkumulátoros kézi masszírozó gép (lila)

Masszírozó gép, mint erotikus játékszer? A fantáziának ugyebár csak a képzelet szab határt, de nem feltétlen kell sokat gondolkodni, ha egy diszkrétebb erotikus stimulátorral lepnéd meg magad vagy kedvesed. Ennek a játéknak a diadalmenete az 1960-as években indult el, amikor a Hitachi Magic Wand masszírozógépet kidobták a piacra. A kis méret és a nagy motor vibrációs erejét igen gyorsan elkezdték másra is felhasználni. Ugye sejted, mire?

Pretty Love Body Wand akkumulátoros kézi masszírozó gép erős, de csendes társatok lesz a szerelmi játékaitok során. Tapintása selymes, masszírozó feje rugalmas, igazi kis ínyencség a hancúrozáshoz.

  • Csendes, erős motor.
  • 7 ritmus és szabályozható rezgésintenzitás.

LED világítású kezelőgombok.

Ezek a toplistás ajándékok, de webáruházunkban számtalan lehetőséget találsz, hogy személyre szabd a meglepetést.

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu