Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Szeresdmagad.hu Törzsvásárlói rendszer Névadó pályázat szabályzat

Bemutatjuk a Szeresdmagad Klub-ot! Véget ért a Szeresdmagad.hu Törzsvásárlói Rendszerének új nevére kiírt pályázatunk! Több száz érvényes pályázat érkezett, rengeteg ötletes és mosolyt fakasztó javaslatot küldtetek! Köszönjük szépen, hogy ennyien részt vettetek ebben a kreatív projektben!

Sok fejtörést okozott a nyertes kiválasztása, a legjobbnak tartott pályamű a „Szeresdmagad Klub” elnevezés lett! A győztes Nagy Viktor lett, aki egyedüli pályázóként küldte ezt a javaslatot. Ezúton is gratulálunk!

Elsőre kicsit konzervatívnak tűnhet a döntésünk, de alapos átgondolás után arra jutottunk, hogy áruházunk neve önmagában is képviseli azt a nagyon fontos értéket, amit a törzsvásárlóink alkotta nagyszerű közösség esetén is kiemelten fontosnak tartunk.

A regisztrált vásárlóink automatikus klubtagságot kapnak, a klubtagok mostantól számtalan exkluzív ajánlatban, kedvezményben részesülnek. Ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, most mindenképpen érdemes megtenned, így biztosan nem maradsz le a legújabb promócióinkról.

Részletek hamarosan!

Üdvözlettel,

A Szeresdmagad.hu csapata

-----------------------------------------------------------------

Pályázat!  Adj új nevet Törzsvásárlói Rendszerünknek!

A Ti véleményetek számít, ezért a Szeresdmagad.hu felkér Benneteket, hogy segítsetek ebben a kreatív kihívásban!

Ha szeretsz egyedi megoldásokat találni, és van egy fantasztikus ötleted, akkor oszd meg velünk!

A győztes ötletgazda az alábbi nyereményben részesül: 100 000 Ft értékű, akár azonnal levásárolható hűségpont a Szeresdmagad.hu webáruházban!

Megtisztelő számunkra, hogy visszatérő vásárlónk milyen erős közösséget alkotnak, ezért a pályázatok elbírásánál a következő szempontokat fogjuk figyelembe venni:

 • Egyediség: Az új névnek egyedinek és kreatívnak kell lennie, ami kitűnik a többi webáruház törzsvásárlói rendszere közül
 • Az új névnek tükröznie kell a Szeresdmagad.hu filozófiáját, miszerint a vásárlóink nem csak ügyfelek, hanem részesei a webáruház közösségének
 • Ne legyen obszcén jellegű

A beérkezett javaslatokat szubjektív elbírálás alapján, egy három munkatársunkból álló csapat fogja értékelni. 

Az ötleteiteket 2023.05.14-ig várjuk, az alábbi e-mail címre: palyazat@szeresdmagad.hu

Az e-mail tárgy mezőjébe írd be: Törzsvásárlói rendszer névjavaslat

 

Játék Stúdió Kft. / Szeresdmagad.hu webáruház

PÁLYÁZATA

KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS ABBAN AZ ESETBEN VEGYEN RÉSZT A PÁLYÁZATON, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL TELJES EGÉSZÉBEN EGYETÉRT.

I. A PÁLYÁZAT ELNEVEZÉSE, A PÁLYÁZAT MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE

A pályázat elnevezése: „Szeresdmagad.hu Törzsvásárlói rendszer névadó pályázat”

A pályázat szervezője: Játék Stúdió Korlátolt Felelősségű Társaság. Postacím és ügyfélszolgálat: 1078 Bp. István utca 45. Elérhetőség: info@szeresdmagad.hu, +36-20/354-6007 Székhely: 1071 Budapest, Dózsa György út 66. Cégjegyzékszám: 01-09-724440 Nyilvántartást vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Bejegyzés éve: 2004 Adószám: 13223407-2-42  (a továbbiakban: Szervező)

A pályázat meghatározása: Szervező pályázatot hirdet a www.facebook.com, a www.instagram.com címeken elérhető közösségi portálokon (a továbbiakban: Facebook, Instagram, vagy közösségi portál), valamint a szervező által üzemeltettet www.szeresdmagad.hu webáruház hírlevél feliratkozói között. A pályázók személyes adatait (név, e-mail cím, telefonszám) a pályázat eredményhirdetéséig kezeljük, kivéve a hírlevél feliratkozókat (az adatkezelés jogalapja: a [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]).

A pályázat a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

II. A PÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI FELTÉTELEI:

A pályázaton kizárólag magyarországi lakcímmel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy (”Pályázó”) vehet részt abban az esetben, ha a pályázat időtartama alatt annak feltételeit és követelményeit teljesíti. A pályázatból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

III. A PÁLYÁZAT IDŐTARTAMA:

A pályázat 2023. április 4. napján kezdődik, és 2023. május. 14-e, 23 óra 59 percig tart.

IV. A PÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

A játékban minden olyan, 2. pontban említett pályázó részt vehet, aki a pályaművet a pályázati időszak időtartama alatt elküldi palyazat@szeresdmagad.hu e-mail címre nevének és telefonszámának megjelölésével! A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért.

 

V. A PÁLYÁZATRA MENETE ÉS A JELENTKEZÉS MÓDJA:

A pályázónak javaslatot kell tennie a szervező által a www.szeresdmagad.hu oldalon üzemeltetett Szeresdmagad.hu webáruház törzsvásárlói rendszerének új nevére. Egy pályázó korlátlan számú pályázatot és javaslatot küldhet.  Csak az vesz részt a pályázaton, aki e-mailben elküldi a pályázati anyagot a Szervező részére. A pályázaton való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a pályázó a palyazat@szeresdmagad.hu e-mail címre elküldi névötletét. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

VI. A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA, NYEREMÉNY:

A pályázat ideje alatt beérkezett érvényes pályázatokat szubjektív elbírálás alapján, a szervező által delegált három tagból álló bizottság fogja értékelni az alábbi szempontokat figyelembe véve:

 • Egyediség: Az új névnek egyedinek és kreatívnak kell lennie, ami kitűnik a többi webáruház törzsvásárlói rendszere közül
 • Az új névnek tükröznie kell a Szeresdmagad.hu filozófiáját, miszerint a vásárlóink nem csak ügyfelek, hanem részesei a webáruház közösségének
 • Ne legyen obszcén jellegű

Egy darab győztes és egy pótgyőztes pályázat kerül kiválasztásra, a kiválasztásra került győztes pályázó nyereménye 100 000 Ft értékű, a www.szeresdmagad.hu webáruházban beváltható 100 000 hűségpont. A győztes pályázónak a nyeremény beváltásához érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a www.szeresdmagad.hu webáruházban. A regisztráció lehet már meglévő, vagy a nyeremény beváltásával kapcsolatosan létrehozott regisztráció is. Beváltási határidő: 720 nap.

Amennyiben több pályázó is teljes mértékben azonos pályázatot küld el, és kiválasztásra kerül, akkor a nyeremény egyenlő arányban eloszlik az azonos pályaművel induló győztes pályázók között. Részletek és egyéb beváltási feltételek: www. szeresdmagad.hu/husegpont_rendszer

A nyeremény esetleges adó és járulék vonzatát a Szervező viseli.

VII. EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS A GYŐZTES ÉRTESÍTÉSE ÉS A NYEREMÉNY ÁTADÁSA:

Eredményhirdetés: 2023. május 16. napján a Szervező saját Facebook  és Instagram oldalán:

www.facebook.com/szeresdmagad

www.instagram.com/szeresdmagad.hu

valamint a www.szeresdmagad.hu oldalon és a www.szeresdmagad.hu webáruház hírlevél feliratkozóinak kiküldött e-mailben történik. A győztes pályázó, a pályázatánál megadott e-mail címre is értesítést kap.

A nyeremény átadása: Amennyiben a győztes pályázó nem rendelkezik a www.szeresdmagad.hu webáruházban érvényes regisztrációval, vagy az eredményhirdetést követő 14 naptári napon belül nem készíti el azt, ezáltal ellehetetleníti a nyeremény jóváírását a pontgyűjtő egyenlegén, a Szervező a pótnyertest jutalmazza a pályázat díjával. Amennyiben a pótnyertes sem tesz eleget a nyeremény átvétel/átadásának feltételeinek (érvényes regisztráció, ennek hiányában regisztráció létrehozása), a Szervező fenntartja a jogot a nyeremény visszatartására.  

VIII. A BEÉRKEZETT PÁLYAMŰVEKHEZ KAPCSOLÓDÓ SZERZŐI JOGOKRÓL:

Pályázó a jelentkezésével (V. fejezet) az általa írt pályaműnek, mint szellemi alkotásának bármely területi korlátozástól mentes, korlátlan időre szóló, kizárólagos, harmadik félre átruházható felhasználási jogát minden visszavonástól mentesen Szervezőre ruházza. Pályázó hozzájárul, hogy Szervező a pályaművet: interneten közzétegye, azt lefordítsa, vagy azon módosításokat eszközöljön. A Szervező a pályaművet használhatja törzsvásárlói rendszerének elnevezésére, vagy egyéb kereskedelmi célokra.

IX. Adatkezelési Tájékoztatás

A kezelt adatok köre: Minden pályázó esetében: vezetéknév, keresztnév, e-mail, telefonszám

Az adatkezelés célja: A pályázat lebonyolítása és a nyeremény átadása.

Az adatkezelés jogalapja: Pályázó önkéntes, kifejezett hozzájárulása és részvétele, a győztes pályázó esetén a jelen szabályzatban található jogi kötelezettségek teljesítése, illetve a vonatkozó jogszabályi kötelezettségek teljesítése.

 • A pályázaton való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. A megadott adatokat a Szervező harmadik fél részére nem továbbítja, kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra használja.
 • A Szervező kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.
 • A pályázó adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni.
 • Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.
 • Adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a pályázó a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat.
 • A személyes adatokat a Szervező kizárólag a pályázat lebonyolítására és a győztes pályázóval történő kommunikációra és a jogszabály által előírt kötelezettségei teljesítésére használja.

X. Kizárás

A Játékból kizárásra kerülnek azok a pályázók, akik a pályázat szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban.

XI. Vegyes rendelkezések

A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook és az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu