Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Szeresdmagad Blog

A nők szexuális kielégülésének a jellemzői

2021.11.17 22:55



A szexuális kielégülés fontossága egy egészséges romantikus kapcsolatban egyértelmű. Ez általában magasabb szintű szeretettel, elköteleződéssel, a kapcsolat stabilitásával, valamint alacsonyabb szakítási/válási aránnyal párosul. Azonban sajnos a szexuális problémák, más néven szexuális diszfunkciók meglehetősen gyakoriak. Egy az USA-ban végzett kutatás szerint a férfiak 10-50%-a és a nők 25-60%-a szenved valamilyen szexuális diszfunkciótól, ami általában a szex iránti csekély érdeklődés vagy az orgazmus elérésének nehézségeinek formájában jelentkezik

Az életkor, a fizikai és érzelmi egészség jelentősben befolyásolja a szexuális kielégülést. A férfiak az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban szenvednek merevedési zavarban, míg a nők az életkor előrehaladtával egyre jobb szexuális érdeklődést tapasztalnak egészen addig, amíg a síkosodás nem jelent problémát.

Figyelembe véve az ösztrogén hormon szerepét a síkosodásban és csökkenő szintjét a nőknél a menopauza után, a nedvesedés hiánya nagyon gondot jelenthet, ha nem foglalkoznak vele.

Válogass kedvedre a víz-, szilikon-, és vegyesbázisú síkosítóink között!

Egy másik példa a hormonok valószínűsíthető szerepére a női szexuális kielégülésben az izgalom általános csökkenése, ami a terhesség első trimeszterében jelentkezik, és általában az utolsó két trimeszterben áll helyre.

Szexuális kielégülés – meglepő tények, amik befolyásolhatják

A házas vagy más módon elkötelezett kapcsolatban élő felnőttek általában jobban teljesítenek szexuálisan, mint független társaik, és a magasabb iskolai végzettségű emberek többnyire jobb szexuális életet élnek, mint az alacsonyabb iskolai végzettségűek.

Bár a faji és etnikai hovatartozás általában csekély összefüggésben van a szexuális diszfunkciók általános arányával, úgy tűnik, hogy a demográfiai adatok alapján némi eltérés mutatkozik a működési zavarok típusaiban. Például az afro-amerikai nőknek általában kisebb a szexuális vágya, mint a spanyol és kaukázusi (fehér) nőknek, ezzel szemben a kaukázusi nők több fizikai fájdalmat tapasztalnak szex közben.

A fizikailag vagy szexuálisan bántalmazott áldozatok szintén csekély érdeklődést mutatnak a szexualitás iránt, azok viszont, akiknek 5-nél több partnerük volt már az életükben, jobban vágynak a nemi örömökre.

Hogyan növelhető a nők szexuális kielégültsége?

A nők szexuális kielégülését számos tényező befolyásolja. Bár az idő múlása ellenük dolgozik, mégis elmondható, hogy egy nő, aki elégedett a munkájával és a kapcsolatával, könnyebben meg tudja élni a hálószobai örömöket.

A nők szexuális vágya és a kielégülésük mértéke nagymértékben a partnerüktől függ. Végeztek arra vonatkozó felméréseket, hogy ugyan a pénisz hossza jellemzően nincs hatással a nők szexuális kielégülésére, a vastagsága annál inkább.

…Bár szerintünk alig akad férfi, aki ne hallott volna a péniszgyűrűről, csak kevesen tudják, mire is való pontosan. A péniszgyűrű felhelyezésével egy adott ponton lehet tartani a vért, ami hozzájárul a nagyobb és vastagabb pénisz eléréséhez és a frenetikusabb erekcióhoz. Ez a játékszert első sorban a férfi orgazmus növelésére lett kifejlesztve, de a nők is élvezhetik az előnyeit…

Egy elmélet szerint pedig az önkielégítést végző nők sokkal inkább tudatában vannak a saját testükkel, az erogén zónáikkal, és általánosságban azzal, hogy milyen szexuális szükségleteik és vágyaik vannak. Azok a nők, akik rendszeresen önkielégítenek, vagy a közölülés során magukhoz nyúlnak, sokkal nagyobb orgazmust tudnak megélni.

Kommunikációval az orgazmus is fényévekkel jobb

A nők orgazmusának elérésének egyik legerősebb tényezője azonban az általános és a szexuális szükségletekkel kapcsolatos kommunikáció. A szexuálisan erősen önérvényesítő nők általában magasabb szintű vágyat, orgazmust és kielégülést tapasztalnak, mint az alárendeltebb társaik.

Minél gyakrabban kapcsolódnak egymáshoz a párok mind szexuálisan, mind egyéb módon, annál nagyobb a nők szexuális elégedettsége. Érdekes módon még a kommunikáció formája is hatással lehet erre. A szexuálpszichológiával foglalkozó tanulmányok azt sugallják, hogy a nőkben az együttlét során tapasztalt non verbális kommunikációs jelek erősebben növelik a vágyat és a kielégülést, mint a kimondott szavak.

Tekintettel a szexuális elégedettség fontosságára, a nőknek és partnereiknek azt tanácsoljuk, hogy óvják érzelmi és fizikai egészségüket. Legyenek ragaszkodók kapcsolatuk minden vonatkozásában, hogy ismerjék egymás szexuális szükségleteit, és ezeket nyíltan és kedvesen közöljék egymással.

A változatos és örömteli felfedező hancúrozásokhoz a szeresdmagad.hu webáruházból minden extra kiegészítő könnyen és gyorsan beszerezhető.

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu