Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

2023 TOP termékei

A 2023-as év újra meghódította a szexuális vágyak és kényeztetések világát! Átlátható kategóriákra bontva bemutatjuk az elmúlt év legkeresettebb termékeit, melyek tényleg mindent visznek! Tartson velünk és maradjon naprakész a legforróbb trendekkel. Egy különleges ajánlattal is készültünk! Az alábbi válogatásban szereplő 2023-as TOP termékek 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg január 8-ig! 
Kuponkód: TOPKEDV

2023 legnépszerűbb masszázsolajai

Egy kényeztető masszázs fokozza az intimitást és általános stresszcsökkentő hatással is bír. A masszázsolajok tökéletes kellékei lehetnek egy izgató előjátéknak, felfedezhetjük egymás testét és vágyait, miközben az érintés és a figyelem által közelebb kerülhetünk egymáshoz.

 

#1 Shiatsu Ylang-Ylang masszázsolaj, stimuláló hatással (250 ml)

Prémium minőségű, bőrgyógyászatilag tesztelt, Ylang Ylang tartamú készítmény. Hatóanyaga segít az ellazult állapot eléréséhez, és nem utolsó sorban lenyelésének sincs egészségügyi kockázata. :)

#2 Dr. Müller Teafaolaj intim masszázs és vízbázisú síkosító gél (100 ml)

Nem csak masszázsra, hanem intim síkosításra is kiválóan alkalmas. Gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolaja megelőzi a különböző  baktériumok terjedését, emellett vérbőség fokozó hatással is rendelkezik.

#3 Swede Fruity Love masszázsolaj, pezsgő eper aromával (60 ml)

Melegítő hatású készítmény, különlegesen pezsgő eper ízzel, illattal. Élénkítő és bőrápoló hatása miatt kimondottan népszerű készítmény, ráadásul szintén szabadon lenyelhető. 

2023 legnépszerűbb síkosítói

A síkosítók, ahogy azt a nevük is sugallja, sikamlóssá és élvezetessé teszik az együttléteket. Igazán praktikusak lehetnek olyan alkalmak során, amikor a partnerek szárazságot tapasztalnak az intim területeken. Ez nőknél és férfiaknál is teljesen normális. Nők esetében befolyásolhatja a nedvesedési folyamatot a stressz szint, a hormonok, de akár a táplálkozás, vagy bizonyos gyógyszerek szedései is. Ugyanakkor a pénisz nedvesedése sem minden esetben egyforma. Ráadásul a síkosítók szinte bármelyik erogén zónára felvihetők, és nem csak az összetételük lehet sokféle, hanem a hatásuk is.

#1 EasyGlide vízbázisú síkosító (150 ml)

Kiváló síkosító hatású, hosszan tartó hatású készítmény, igen kedvező áron. Íz és illatanyag mentes, széles felhasználási lehetőségekkel. Tökéletes kiegészítője az egy személyes, vagy páros örömöknek. Biztonságosan használható bármilyen anyagból készült játékszerhez és gumióvszerhez egyaránt. 

#2 EasyGlide Anal vízbázisú síkosító, anál használatra (150 ml)

A legnépszerűbb, anál használatra is ideális készítmény a képzeletbeli dobogó 2. helyét foglalja el. Kiváló síkosító hatású, extra hosszan tartó hatású, igen kedvező áron. Íz és illatanyag mentes, széles felhasználási lehetőségekkel. Tökéletes kiegészítője az egy személyes, vagy páros örömöknek. Biztonságosan használható bármilyen anyagból készült játékszerhez és gumióvszerhez egyaránt.

#3 Just Glide vízbázisú síkosító (200 ml)

A legnépszerűbb tubusos kiszerelésű készítmény. Tulajdonságait tekintve nagyságrendileg megegyezik a győztes Easy Glide síkosítóval. 

2023 legnépszerűbb vibrátorai

Az örök és klasszikus kényeztető! A realisztikus formavilág mellett igen kedveltek a csiklót külön ággal kényeztető változatok is.

 

 

#1 Barbara Jeff realisztikus vibrátor

Átlagos méretűnek mondható, kiváló ár/érték arányú kényeztető. Realisztikus megjelenés, fokozatmentesen állítható rezgés intenzitás.

#2 Pretty Love Brighty kétmotoros vibrátor

Viszonylag kis méretűnek mondható, szintén kiváló ár/érték arányú kényeztető, amely a klitorisz és a G-Pont eléréséhez is ideális. Belsejében két motor került elhelyezésre, melyek jól célzott rezgést biztosítanak a kiváló minőségű szilikonnal borított eszközön.

#3 Silexd Model 1. prémium vibrátor

Átlagos méretűnek mondható, prémium minőségű, különleges, kétrétegű szilikonból készült vibrációs kényeztető. Anyagát a gyártó Silexpan névre keresztelte, ami nyugodtan nevezhető a szilikonok királynőjének. Felülete nagyon kellemes tapintású, selymes, kissé puha, összenyomás után lassan enged ki, hasonlóan a memory szivacsból készült párnákhoz, matracokhoz. 

2023 legnépszerűbb anál vibrátorai

Bár még sokaknál tabunak számít az anális kényeztetés, egyre nagyobb az érdeklődés a téma iránt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a legtöbbet vásárolt játékszer is kimondottan belépő szintet képvisel.

 

 

#1 Love in the Pocket mini anál vibrátor

A témával kacérkodóknak is kifejezetten ajánlott, kis méretű játékszer.

#2 Elys Anal Bow anál vibrátor

Kis méretű, jó fogású, anál kényeztető, kivehető töltény vibrátorral, mely külön is használható. A játékszer teljes egészében selymes tapintású, kissé puha szilikonból készült, ebbe kell bedugni a magából igen intenzív, magas tónusú rezgéseket kibocsájtó töltényvibrátort.

#3 Anál vibrátor péniszgyűrűvel

Kiváló minőségű szilikonból készült fenékdugó, melyhez egy péniszgyűrű is csatlakozik, így egészen különleges élményben részesíti viselőjét. A fenékdugó formája segíti a prosztata elérését is. A gyűrű nagyon rugalmas, de erős anyagból készült, helyezhetjük azt akár a péniszre vagy akár a herék mögé is. A modellnél a stimuláció kiegészül az eszköz fő ágában elhelyezett vibrációs betét is, mely igen erősen, mély tónusú rezgéssel bizsergeti meg használóját.

2023 legnépszerűbb léghullámos csiklóizgatói

A behelyezésre szolgáló játékszerek mellett töretlen népszerűségnek örvendenek a csiklót léghullámokkal izgató kényeztetők. Működési elvük egyszerű, de nagyszerű: Az eszközökön található lyukas szilikon részt a csiklóra kell helyezni. Belsejében léghullámok képződnek, melyek pulzációval kiegészülve stimulálják az érzékeny területet. Ez a fajta stimuláció egy, a hagyományos vibrációtól teljesen eltérő érzetet okoz használójának. Akik ezen a tájékon érzékenyek, igazán fantasztikus élményeket élhetnek át. Mára rengeteg fajta léghullámmal működő holmi kapható, a dobogós helyezettek között is találhatunk extra funkciókkal is rendelkezőket.  

 

#1 Satisfyer Pro+ g-pont vibrátor, léghullámos klitoriszággal

Igazi adu ász a Satisfyer gyártótól, a női orgazmus szakértőjétől! Külső ágacskája érzéki léghullámokkal stimulálja a csiklót, míg a behelyezésre szolgáló ág a G-pontot kényezteti.   

#2 Satisfyer Number One léghullámos csiklóizgató

Kiváló ár/érték arányú, 11 fokozatban állítható intenzitású, vízálló léghullámos csiklóizgató.    

#3 Action No. Seven léghullámos és nyelvecskés csiklóizgató

Igazán kis méretű kecses játékszer, amely dupla kényeztető funkciójával kellemes meglepetésekben részesítheti használóját. A léghullámos csiklóizgatás mellett egy apró, gyorsan mozgó nyelvecskét is találunk az eszközön. A két funkció együtt működik, de ez egyáltalán nem zavaró tényező. :) 

2023 legnépszerűbb párvibrátorai

A kétágú játékszer ágaiban egy-egy erős vibrációs motor kapott helyet. A kisebbik ág behelyezésre szolgál, amíg a kisebbik kivül marad és a csikló környékét stimulálja rezgéseivel. Azért nevezzük párvibrátornak a típust, mivel a fő ág mellé befér a férfiasság is, tehát együttlét során is jól alkalmazható a holmi, de természetesen egyedül is használhatjuk, kedvünk szerint.

 

#1 Xocoon Couples párvibrátor, vibrációs pénisz és heregyűrűvel, távirányítóval

Együttlét extrákkal, mindkét fél számára! Erősebb erekció, kényeztető rezgések, távirányítós vezérlés. 

#2 Ibiza kétmotoros párvibrátor, rotációval, távirányítóval

A behelyezésre szolgáló ága nemcsak rezeg, hanem rotáló mozgást is végez, ami további stimulációt ad a hüvelyfalnak. A készülék testét szinte teljes egészében bőrbarát szilikon borítja, ami vízállóságot is biztosít számára.

#3 Love Nest párvibrátor, távirányítóval

Igen egyszerűen használható, kedvező árfekvésű, jó minőségű párvibrátor. Külseje selymes tapintású szilikonból készült, vízálló, távirányítható változat.

2023 legnépszerűbb férfi maszturbátorai

A hölgyek mellett nem feledkezünk meg az urak kedvenceiről sem. 

 

 

#1 Pink Pussy maszturbátor vibrációval

Az urak No.1 kedvence ez az izgalmas megjelenésű, 3 különböző fajta kényeztetés kombinációjával bíró klasszikus kézi maszturbátor volt. 

#2 Tenga Egg Wavy II. Cool Edition maszturbátor

A Tenga japán tervezői igen nagy kreativitásról tettek tanúbizonyságot, amikor megalkották a Tenga Egg sorozatot. A tojás alakú Tenga maszturbátorok működési elve, hogy a tojás alakú, rugalmas és zselés anyagból készült tárgy a belső kialakításának köszönhetően a péniszre húzva -felvéve annak alakját- igen hatékonyan tudja stimulálni azt.

#3 Fleshlight Boost Bang ultrarealisztikus maszturbátor

A Fleshlight a 2023-ban megjelent Boost termékekkel már nem első alkalommal forradalmasította a maszturbátorok világát. A bementi nyílások hiperrealisztikusak, a sorozat tagjai metál kék színű tokban pompáznak és bennük lévő Superskin® anyagból készült betétek a „Turbo Tech” kamrának köszönhetően igazán intenzív és különleges stimulációval kecsegtetnek. A tok végén található letekerhető kupak alatt egy innovatív szelepsapka kapott helyet, melynek segítségével még precízebben lehet szabályozni a használat közben fellépő szívóerő áldásos hatását.

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu paypal simplepay_hu